Snällaste du....
Snällaste du, som då å då eller jätte ofta lagar super god mat.
Jag behöver din hjälp!
Om du får gäster, vad lagar du helst då?
Något som aldrig slår fel.
Något som är jätte jätte gott, och gärna enkelt att laga.
Jag ska ha ett litet kalas för släkten på lördag, fast mest är kalaset till mina nyaste treåring.
Jag har hjärnsläpp. Tänkte först laga en fisksoppa, med lax, torsk, räkor och babyspenat. Super god, men soppa känns lite trist...kanske...
Så. Ge mig ditt bästa recept!
Om. Om. Om jag får några, så sammanställer jag dem ur kommentarlistan till ett nytt inlägg.
Där lovar jag att ta med något av mina allra bästa recept. Så får vi lite utbyte liksom.
Snälla. Jag ber på mina bara knän.
Någon kan väll springa ut i köket och hämta ett recept. Ett recept som har gett gott betyg på dina middagar.
=) tackar på förhand=)
--<--@
Jag behöver din hjälp!
Om du får gäster, vad lagar du helst då?
Något som aldrig slår fel.
Något som är jätte jätte gott, och gärna enkelt att laga.
Jag ska ha ett litet kalas för släkten på lördag, fast mest är kalaset till mina nyaste treåring.
Jag har hjärnsläpp. Tänkte först laga en fisksoppa, med lax, torsk, räkor och babyspenat. Super god, men soppa känns lite trist...kanske...
Så. Ge mig ditt bästa recept!
Om. Om. Om jag får några, så sammanställer jag dem ur kommentarlistan till ett nytt inlägg.
Där lovar jag att ta med något av mina allra bästa recept. Så får vi lite utbyte liksom.
Snälla. Jag ber på mina bara knän.
Någon kan väll springa ut i köket och hämta ett recept. Ett recept som har gett gott betyg på dina middagar.
=) tackar på förhand=)
--<--@
Kommentarer:
Postat av: Helena
Biff med ädelostgrädde (4 port)
Jag har gjort dubbel sats av såsen när jag gjort det. Men gillar man ädelost är det jättejätte gott
? 8 skivor lövbiff (ca 500g)
? 1 liten purjolök
? 2 tomater
? 50g ädelost
? 2 dl grädde
? ½ tsk salt
? 1 msk potatismjöl
Skär lövbiffen i strimlor och bryn den. Strimla purjon. Varva kött, purjo och tomatskivor i en smord ugnssäker form.
Mosa osten, blanda med vispgrädden, salt och peppar i en kastrull. Låt koka upp.
Rör ner potatismjölet. Häll det över köttet.
Stek i ugn 225 grader i 25-30 minuter.
Servera med ris och sallad.
Trackback